Po meri izdelujemo celotno pohištvo za dnevne sobe. Dnevna soba je prostor, kjer boste preživeli veliko časa, zato je izbor pohištva še toliko bolj pomemben. Izbirate lahko med klasičnim stilom, kjer prevladuje naravna barva lesa ali sodobnim stilom dnevnih sob. Le te sestavljajo različni elementi, ravnih sodobnih linij in različnih barv. Odvisno od prostora, ki vam je na voljo in vaših potreb boste z našo pomočjo lahko sestavili elegantno dnevno sobo po meri.

Klubska mizica je značilen element dnevne sobe klasičnega ali modernega videza. Mizica mora biti funkcionalna, a nič manj pomembna ni njen videz. Ujemati se mora s splošnim oblikovanjem dnevne sobe. Les se pogosto kombinira s steklom, pri oblikovanju pa si lahko privoščimo veliko kreativnosti.

Dnevni prostor po želji opremljamo še z regali, vitrinami, poličniki, elementi s predali, komodami in TV regali. Slednji zaradi pomena televizije in multimedijskih naprav pridobiva vlogo osrednjega dela pohištva v dnevni sobi. Minimalistično sodobno oblikovanje z ravnimi linijami ali klasično oblikovanje? Izbira je vaša, mi vam lahko pomagamo.

Pokličite nas, z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in opremili vašo dnevno sobo.