Kakšno kuhinjo iščete? Klasične kuhinje so kuhinje, kot smo jih nekoč videvali povsod. Les in barve lesa dajejo takšnim kuhinjam toplino in domačnost. Slednjo morda tudi zato, ker so takšne kuhinje imele že naše babice. Tradicionalne kuhinje oziroma rustikalne kot jim tudi pravimo niso nikoli iz mode. Vseeno jih v zadnjem času vse bolj nadomeščajo moderne kuhinje, ki dopuščajo večjo izbiro barv, linije so ravne, ujemajo se lahko z drugim modernim pohištvom v vašem stanovanju. Trend modernih kuhinj pospešujejo tudi sodobni kuhinjski pripomočki in oprema, ki se lepo zliva s sodobnimi kuhinjami. Moderne kuhinje so najrazličnejših barv. Praktično lahko ustrežemo vsem vašim željam. Od vas je odvisno ali želite svetlejšo ali temnejšo.

V naši delavnici izdelujemo klasične rustikalne kuhinje in moderne kuhinje po vaših zahtevah. Kuhinja po meri ima številne prednosti. Še tako lepa kuhinja v prospektu ali prodajnem salonu ne bo dobra izbira v kolikor je ne boste popolnoma umestili v vaš prostor. Pri naročilu kuhinje po meri bodo vse prilagoditve načrtovane že pred pričetkom izdelave. Popolnoma bo izkoriščen vsak vaš centimeter prostora, upoštevana vsaka vaša želja. Marsikdo je mnenja, da so kuhinje po meri dražje, a to ne drži. Preverite našo ponudbo in videli boste, da so v resnici zelo dostopne in ugodne.

Pokličite nas ali nam pišite preko e-pošte. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri kuhinje ali na vašo zahtevo podali ponudbo za vašo kuhinjo po meri.